Over ons

Wat we doen

WÆB is een creatief bureau met een onderscheidende filosofie. Wij geloven namelijk in een open samenwerking met onze klanten. Zo wordt de kennis van opdrachtgevers optimaal benut. WÆB werkt dus niet voor maar mét haar klanten. Een werkwijze die heeft geresulteerd in een uitgebreide portfolio en niet onbelangrijk; tevreden klanten.

Geschiedenis

Jeroen Schippers en Wytze Veenstra werken met plezier samen aan nieuwe projecten en komen met hun gecombineerde expertise tot vernieuwende en sterke oplossingen. Samen delen zij een passie in resultaatgericht ontwerpen. En een studio. Sinds 2012 bundelen ze hun krachten in WÆB. Filosofie & werkwijze

95% serious business, 5% craziness

Door een vleugje 'craziness' toe te voegen komen we tot onverwachte invalshoeken. Dat levert meerwaarde op.

Concept

Een sterk concept is onmisbaar om later in het proces gefundeerde keuzes te kunnen maken.

Co-creatie

Wij werken graag met mensen samen. En daarmee bedoelen we ook het samenwerken mét opdrachtgevers. We laten ze graag meedenken in het creatieve traject. Zo benutten we ieders expertise optimaal.

Connectie

Als verbindende schakel in een netwerk van gedreven professionals stellen we voor ieder project een ‘team op maat’ samen om de beste kwaliteit te kunnen leveren.


Werkwijze WÆB
 
 
 

Referenties

Project: website netwerkerfgoedenruimte.nl

Rol: advies, projectmanagement, grafisch ontwerp, webdesign“Voor het Netwerk Erfgoed & Ruimte, dat een gezamenlijk initiatief is van drie Ministeries, heeft Jeroen Schippers een website ontwikkeld. 
De website is zowel bestemd voor deskundigen op het gebied van erfgoed en ruimte, als voor studenten. Het is dus belangrijk om, binnen de mogelijkheden die de Rijkshuisstijl biedt, een gestructureerde, maar tevens aantrekkelijke website te maken. Volgens mij is dat uitstekend gelukt.

De samenwerking met Jeroen Schippers verloopt altijd vlot, prettig en deskundig. Ik kan hem van harte aanbevelen.”

Olga Faber - Rijksdienst voor het cultureel Erfgoed.
Algemeen Secretaris / coördinator Onderwijs.


website Netwerk Erfgoed & Ruimte
 
 

Project: UVA campagne cursus High Performance computer

Rol: concept, illustrator, animator“Voor het project HPC heeft Wytze Veenstra als vormgever gezorgd voor een uitstraling die de inhoud van de High Performance computing cursussen verenigt met de huisstijl van de UvA, het dynamische karakter van de cursussen, de technische èn de menselijke elementen en de gehele atmosfeer die HPC als fenomeen ademt. De vormgeving heeft een grote aanwezigheid gehad op de UVA, middels de film, flyers en posters die zeer breed verspreid zijn. Het gehele HPC-team is er zeer tevreden over en zou zonder meer weer gebruik maken van Wytze’s diensten.

Overbodig te zeggen dat we hem van harte aanbevelen.”

Boy Menist - Universiteit van Amsterdam
Head of FNWI ICT / operational manager informatics institute.UVA campagne cursus High Performance computer